O nama

WATERPIPE TOBACCO SOLUTION (WTS) je Bosanskohercegovačka kompanija osnovana je krajem 2019. – iako joj korijeni potiču iz davne 2010. godine. Osnovana je kao društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge. Sjedište kompanije nalazi se u Sarajevu na adresi Ejuba Sarajkića 6.

Spoj tradicije i iskustva u proizvodnji duhanskih proizvoda Fabrike duhana Sarajevo i modernih trendova naše kompanije WTS napravljen je ekskluzivni ugovor o međusobnoj saradnji i razvijanju brenda Lolli Pipe te u vezi s tim FDS proizvodi i garantuje kvalitet naših proizvoda.

WTS je vlasnik robne marke Lolli Pipe i pod tim imenom bavi se proizvodnjom i pakiranjem melase, trgovinom sirovina, aroma, marketingom, uvozom i izvozom srodnih proizvoda i pribora. WTS je u potpunosti domaća  kompanija sa 100% domaćim kapitalom i sa lokalnim “know how” rješenjima tako da se može reći prvi i jedini Bosanskohercegovački brend za proizvodinju aroma za nargile.

Dugogodišnji rad na aromama za nargile doveli su do stvaranja brenda ‘’Lolli Pipe’’. Naš tim stručnjaka svaki dan vrijedno radi s ciljem da zadovolji ukuse svih, ne samo na teritoriji Bosne i Hercegovine, već i na ostalim tržištima.’’ Lolli Pipe ‘’je prvi brend aroma za nargile napravljen na Balkanu. Spoj prestižnog francuskog plavog duhana i aroma iz Europe i Amerike pružavaju Vam nezaboravno iskustvo. Vrhunski tim stručnjaka je certifitirao svaki dio naše proizvodnje.

Fokusirani da ljubiteljima nargile pružimo samo najbolje, vrijedno radimo na proširenju naše ponude. kompanija nastoji da prati sve trendove u svijetu kako bi išla u korak sa najvećim međunarodnim proizvođačima te kako bi još više poboljšala svoj rad na obostrano zadovoljstvo korisnika naših proizvoda i naše kompanije.